Velkommen til Bygg 01

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man bedre livskvalitet og ny energi.

Det er derfor hyggelig å kunne presentere boligene i Bygg01 – Vinslottet på Hasle, et helt spesielt leilighetsprosjekt, hvor Vinmonopolets gamle lokaler skal transformeres til butikker, cafèer og ikke minst 223 unike leiligheter, mange med industrielt «look» og hele 3,7 meters takhøyde.

Flere av de øverste leilighetene får store, private takterrasser med panoramautsikt til Holmenkollen, byen og fjorden. Bygget rommer også spennende studioleiligheter med muligheter for hems, hvor man kan få et splitter nytt hjem til en overkommelig pris!

Utviklingen av Bygg01 skjer i samråd og med hensyn til byggets vernestatus. Dette tilfører helt spesielle kvaliteter til deg som skal bo her, og setter spennende rammer for det arkitektoniske utrykket.

I vårt arbeide med Bygg01 – vinslottet på Hasle, har vi hatt utstrakt kontakt med mange og hyggelige interessenter til leilighetene. Prosjektet er utformet i tråd med de tilbakemeldinger vi har fått, og det skulle således være mulig å finne en leilighet som passer nettopp de ønsker du har for ditt nye hjem.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. Bygg01 representerer et helt unikt boligprosjekt, det har mange fått med seg! Vi gleder oss til å presentere leilighetene for deg og din familie.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Leiligheter tilpasset deg og din familie

Ingen av våre boligkunder er like. Derfor har vi laget mange ulike leilighetstyper og innredningsløsninger. Vil du ha litt større stue, eller er størrelsen på soverommet viktig for deg? Liker du rette, stramme linjer på kjøkkenet, eller vil du ha noe mer klassisk?

Har du Elbil og vil ha ladestasjon i garasjen? Vil du slippe å ha egen bil, og heller dele en elbil med naboene dine? På Hasle i Bygg01 velger du selv!

Viktigst av alt er at du skal like stedet du bor. Derfor legger vi listen litt høyere når vi velger kvalitetene vi tilbyr i nye boliger: Leilighetene leveres med gulvvarme, ingen skjemmende radiatorer. Det nye kjøkkenet ditt er av norsk kvalitet fra Sigdal. Liker du den moderne eller klassiske stilen? Velg mellom Horisont-serien, med skjulte grep og stilrent design eller et mer klassisk kjøkken av type Scala. Valget er ditt!

Gleden av å bo i leilighet forsterkes av gode utearealer. Bygg01 omkranses av et urbant bymiljø, med flott privat park midt i prosjektet. Takhøyde på mellom 2,6 og 3,7m i stuen gir også en fin romfølelse, og gir mulighet for nedhimling med dowlights for de som ønsker å bestille dette i tilvalgsmøter med entreprenøren. Byggene får spennende inngangsparti, og utearealene preges av flotte torg, brede fortau og spennende fasader på omkringliggende bygg.

Vi tilbyr godt gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter, fra 22m2 til 144m2. I noen av leilighetene er det tilrettelagt egen hybel, for de som har store barn hjemme, eller kan tenke seg en skattefri leieinntekt. Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt en omfattende tilvalgsliste med priser og frister.

Når hver kvadratmeter teller!

Ved utviklingen av Bygg01 har vi tatt på alvor behovet for gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter med gode planløsninger og høy kvalitet.

Vi har ønsket å kunne tilby leiligheter hvor hver kvadratmeter er nøye gjennomtenkt, og kvaliteten er høyere enn i andre nye boligprosjekter.

Du finner leiligheter i alle størrelser og prisklasser, men uansett størrelse er det viktig at plassen er godt utnyttet, og at du vil trives i ditt nye hjem!

Leilighetene er utformet med særlig fokus på høy arkitektonisk kvalitet, arealeffektive planløsninger, romslige balkonger/terrasser og et varig, tiltalende og representativt estetisk uttrykk på bebyggelsen og uteområdene, med respekt for byggets vernestatus. Det anerkjente arkitektfirmaet Kristin Jarmund Arkitekten har artikulert særpregede leilighetsbygg med vakre fasader og spennende planløsninger.

Tidsriktige løsninger for din trivsel!

Leilighetene i Bygg01 leveres med gode materialvalg. Alle leveres med vannbåren gulvvarme i alle rom.

Kjøkken og baderominnredning leveres fra Sigdal. Velg mellom, Sigdal Scala, eller Sigdal Horisont kjøkkenet. Begge kjøkken leveres hvitt eller antrasitt grått som standard. Du kan velge blant flere andre spennende farger på kjøkkeninnredningen, mot et lite tillegg i pris. Benkeplate leveres i 10mm homogenlaminat, matt sort eller hvit, som standard.

Baderominnredning leveres av type Sigdal Amfi Grå, med skapdører i eik som er malt i en nydelig gråfarge.

Det leveres en-stavs eikeparkett i stue, kjøkken, entrè/hall og soverom som tåler gulvvarme. Du kan velge mellom Eik Sandy Grey matt eller Eik Robust natur matt hvitoljet. Det kan leveres utvalgt flis på gulv i gang/hall i stedet for parkett, uten tillegg i pris.

Baderom leveres flislagt med et gjennomtenkt flisvalg som gir et moderne og stilrent utseende. På badet og i hall/gang/entrè leverer vi downlights som belysning i nedsenket himling.

De fleste leilighetene vil ha muligheten for installasjon av EL-peis, som er svært dekorativ og understreker leilighetens særpreg. Peisen leveres ferdig montert mot et pristillegg på kr. 59.000,-

Alle oppganger og innvendige fellesarealer får et tiltalende og representativt preg. Monitor ved inngangsdør i leiligheten kan bestilles slik at du kan se hvem som ringer på.

Splitter nytt er bedre enn brukt leilighet!

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Hvem ønsker ikke å investere i en splitter ny leilighet til fastpris, og dermed slippe opphetede budrunder til kanskje høyere pris og dårligere bruktstandard?

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Leilighetene i Bygg01 gir deg disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som mur, glass, tre og stål. Dette gir husene et moderne, eksklusivt og representativt preg.

Bo sentralt med nærhet til alt!

Bygg01 Vinslottet, er en del av Hasle Linje, et nytt bolig- og næringsområde på Hasle, sentralt plassert mellom Løren, Frydenberg og Økern. Her blir det et spennende område med boliger, næringsbygg, matbutikk, kafèer og en rekke andre servicetilbud.

Hasle tilhører bydel Grünerløkka hvor store deler av områdets tidligere næringsvirksomhet er i ferd med å bli transformert til boliger.

I Bygg01 bor man sentralt med alt man trenger i umiddelbar nærhet og gode kollektivtilbud. Hasle stasjon ligger en kort spasertur unna din nye leilighet. Stasjonen er et viktig kollektivknutepunkt som ble oppgradert og modernisert til metrostandard i 2009. Fra Hasle er det også gode bussforbindelser i alle retninger.

Moderne leiligheter på historisk grunn

Vinmonopolets tidligere tapperi og produksjonsannlegg er et kjent landemerke på Hasle.

Slik vil det også forbli i fremtiden. Bygget er en verdifull del av Norsk arkitekturhistorie, og dette ønsker vi å føre videre i fremtiden. Før første verdenskrig var Hasle og området rundt mest åker og landbruk. Områdets nyere historie startet like etter at brennevinforbudet ble opphevet i 1927. Den nye institusjonen “Vinmonopolet” trengte et produskjons- og tappeanlegg. Da falt valget på Hasle, der var det plass nok. Helt frem til sommeren 2012 har BYGG 01 fungert som produksjonsanlegg for Vinmonopolet, senere Arcus.

Historien om V-symbolet på taket

V’en på taket var en del av anlegget på Hasle da det ble ferdigstilt i 1934. Den var laget av kobber og fungerte i mange år som Vinmonolets logo og ble også et symbol for kongen og fedrelandet under krigen. Da anlegget ble overtatt av Arcus i 1997 ble V’en skåret ned og gitt til Folkemuseet på Bygdø. Etter sigende ble den solgt på auksjon og smeltet om. Hasle Linje har søkt Vinmonopolet om å rekonstruere V’en og sette den opp igjen. Med en ny V konstruert etter de samme dimensjonene vil bygget gjenoppstå som Vinslottet på Hasle.

Klassisk eller stilrent kjøkken – valget er ditt!

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet.

Som standard kan du velge Sigdal Scala – et tidløst og klassisk kjøkken, eller Sigdal Horisont som har et strammere og mer moderne uttrykk. Begge kjøkken leveres i hvitt eller antrasitt som standard, med benkeplate i matt sort eller hvit homogenlaminat, uten tillegg i pris. Du kan velge blant flere spennende farger på ditt nye kjøkken om du ønsker dette, mot et mindre tillegg i pris.

Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert og tilpasset kjøkkenet ditt.

For begge kjøkken vil det bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Kristin Jarmund -Arkitekter

Kristin Jarmund Arkitekter ble etablert i 1985, og har med årene oppnådd en høy profil på arkitektscenen i Norge.

Dette har blitt bekreftet gjennom en rekke utmerkelser og førstepremier de har mottatt både i private og åpne konkurranser. Kristin Jarmund Arkitekter arbeider med disiplinene Arkitektur og Interiørdesign. Deres designfilosofi er å forenkle komplekse problemer til enkel form og funksjon. Med den menneskelige skala i fokus er målet å skape kvalitative fysiske omgivelser for menneskers hverdag og liv.

Vinmonopolets gamle industribygg på Hasle er et viktig eksempel på norsk industriarkitektur fra mellomkrigstiden. Bygningen fremstår med klar identitet og er unik i sin arkitektoniske karakter. Det stod ferdig i 1933 og har fungert som Vinmonopolets produksjonsanlegg frem til 1997.

Et premiss for bevaring av anlegget har vært å sikre fremtidig bruk gjennom en transformasjon som samtidig respekterer byggets verneverdi. Det har samtidig vært et mål å finne en arkitektonisk løsning der endring av byggets funksjoner fra industri til handel og boliger ikke går på bekostning av funksjonalitet og kvalitet.

Det nye arkitektoniske hovedgrepet for Bygg 01 består i å rive største parten av det opprinnelige, innvendige korsbygget og gjennom dette etablere en boligkarré med et generøst og samlende gårdsrom i midten. Det utvendige hagerommet er lagt på byggets plan 2, over et handelssenter plassert på bakkeplan. Hagerommet er utformet med plasser for lek og rekreasjon. Det er lagt vekt på å tilføre en mangfoldig kombinasjon av ulike typer og størrelser av vegetasjon, møbleringselementer og belysning. I tillegg til det felles hagerommet har størsteparten av leilighetene egne, store balkonger, private hager eller takterrasser. Samlet sett tilbyr Bygg 01 vesentlig mer uteoppholdsareal enn hva reguleringsplanen krever.

Prosjektet har både en forankring i historien og en fot inn i fremtiden, hvor opprinnelig og ny bygningsmasse gjensidig spiller sammen og beriker hverandre som ramme for nye brukere og beboere.

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tilit til utbyggeres gjennom-føringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 6.000 boliger og over 600.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Profier er alltid på jakt etter nye tomter for utvikling av bolig- og næringseiendommer.

Höegh Eiendom er et familieeiet eiendomskonsern som fokuserer på investering i og forvaltning/utvikling av attraktivt beliggende eiendommer i Norge. Selskapet eier gjennom hel- og deleide datterselskaper ca. 400.000 m2 bebygd eiendom. I tillegg besitter selskapet en rekke større tomteområder for utvikling i bl.a. Oslo, Moss, Rygge og Ski. For Höegh Eiendom er det et mål at selskapets eiendommer skal utgjøre minst mulig belastning på miljøet, samt å bygge miljøvennlige bygg.

Selskapene har sunn økonomi og solide eiere.